Job 11 van 165


Report this listing

Solliciteren



Alleenwerkende kok grootkeuken - Fulltime - Regio Melle


Functie

Voor een grote klant in de catering zijn wij op zoek naar een alleenwerkende kok voor in een grootkeuken in de regio van Melle.

Ben jij een ervaren en gemotiveerde kok die graag zelfstandig werkt? Zoek je een rol waarin je je culinaire vaardigheden kunt benutten zonder weekendwerk, feestdagen of brugdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitbetalen en bereiden van ene 50-tal maaltijden op een site gelegen te Melle
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken, volgt de middagdienst op en de kwaliteit van de prestatie
  • Je bent verantwoordelijk voor het aanbod op de kaart en het volledige beheer van de uitbating
  • Je doet het financieel beheer van uw site en streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)
  • Je bestelt voedingswaren via het intern systeem, beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen
  • Je controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC's en DLU's)
  • Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
  • Je staat steeds in contact met meerdere gesprekspartners en zorgt voor de toepassing van onze contractuele verplichtingen
  • Je analyseert en identificeert de noden van de site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten. Je stelt de nodige actieplannen op om de operationele, financiële en kwalitatieve doelstellingen te bereiken
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega's, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

Naar welke alleenwerkende kok zijn wij op zoek?

  • Beschik je over een hotelschooldiploma en eerste ervaring als zelfstandige kok?
  • Ben jij bekend met het leiden van een keukenteam en het ontwikkelen van innovatieve menu's?
  • Heb je een grondige kennis van voedselhygiëne en veiligheidsvoorschriften? (HACCP-normen)
  • Bezit je sterke leiderschapskwaliteiten en de vaardigheid om anderen te motiveren?
  • Heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en ben je organisatorisch sterk?
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden in het Nederlands?
  • Beschik je over een geldig rijbewijs B?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

  • Werkplaats gevestigd te Melle
  • Geen weekendwerk, niet werken op feest en-of brugdagen.
  • Na een positief interim verhaal, maak je kans op een vast contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag met werkuren tussen 7u en 15u06 (occasioneel extra prestatie)
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Interesse?

Aarzel niet om ons te contacteren op volgend nummer 09 233 35 31 of per mail gent@daoust.be

Solliciteren

Ines Dekairelle
092333531

Solliciteren